14 ani

te

Oferă distracţie la SUPerlativ

Oferă distracţie la SUPerlativ

 

Călătoriile în afara ţării şi pasiunea pentru modul sănătos de viaţă au inspirat-o să lanseze o afacere unicat în Moldova. Mariana Iliescu a copt ideea timp de 4 ani, după care a pus-o ... „pe vâsle”. Femeia şi-a înfiinţat o întreprindere axată pe promovarea activităţilor în domeniul turismului, agrementului şi, nu în ultimul rând, promovarea sporturilor nautice cu utilizarea plăcilor SUP. Începând cu 2019, Mariana a văzut cum visul său prinde viaţă. A dat start noului serviciu, iar  în perioada estivală antreprenoarea organizează excursii pe SUP-uri pe Nistru şi Prut, dar şi pe unele lacuri. Activitatea e una distractivă, benefică pentru sănătate şi e potrivită atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Antreprenoarea a beneficiat de finanţare europeană în cadrul Programului „Femei în Afaceri”, care i-a permis să-şi dezvolte activitatea. Mai exact, din banii oferiţi a procurat echipamentul necesar pentru a face posibile tururile pe apă pe plăcile gonflabile.Totodată, grantul oferit a fost utilizat şi pentru promovarea noii activiţăţi distractive în ţara noastră.

În perioada pandemică, acest tip de activitate a fost mai mult decât potrivit pentru moldovenii obosiţi de izolarea la domiciliu. Tururile pe apă pe plăcile SUP au fost o alternativă a vacanţelor de peste hotare. Femeia se bucură că a reuşit să implementeze pe piaţă acest serviciu care aduce satisfacţie atât ei, cât şi clienţilor.

Totodată, Mariana crede că pandemia va schimba percepţia moldovenilor privind vacanţele de vară şi posibilităţile de distracţie, astfel încât să înţeleagă că sunt şi în Moldova locuri care merită a fi explorate.

 

Programul „Femei în Afaceri” a fost lansat în toamna anului 2016, având ca obiectiv promovarea abilităţii economice şi sociale a femeilor din zonele rurale prin reducerea inegalităţii de gen, creşterea şi dezvoltarea afacerilor, schimbarea percepţiei inovaţionale, sporirea accesului la resurse, servicii şi tehnologii. Programul este finanţat din bugetul de stat şi cofinanţat din fondurile UE.

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!