Ecaterina Patraș – Animalele au nevoie de aceleași servicii ca și oamenii

Dragostea față de animale a fost un imbold pentru a iniția o afacere. Acum patru ani, Ecaterina Patraș și-a deschis un magazin unde comercializa haine și accesorii pentru câini și pisici. După doi ani, a decis să-și extindă activitatea. Spune că emoțiile au fost cele care au pus bazele unei noi idei. Dar nu s-ar fi gândit vreodată că afecțiunea față de micuții necuvântători o va motiva într-atât încât să lanseze o activitate antreprenorială în acest domeniu. Tânăra a reușit să deschidă un salon de frumusețe, unde oferă toate serviciile necesare pentru patrupezi. Câinii și pisicile pot beneficia de tunsoare, coafură și alte servicii de îngrijire.

Toate i-au reușit datorită grantului obținut în cadrul programului „Femei în afaceri”, gestionat de ODIMM. Din finanțarea accesată a procurat un utilaj absolut necesar în activitatea sa. Totodată, Ecaterina a reușit să creeze și două locuri de muncă în compania sa. Ba mai mult, tânăra antreprenoare și-ar dori să lanseze și un cabinet stomatologic pentru a oferi, astfel, întreg pachetul de servicii pentru animalele de companie. Pentru aceasta, ea și-a propus să acceseze și alte programe de suport antreprenorial.

Ecaterina Patraș spune că oricine poate să-și atingă scopul doar dacă își urmează visul. Deci credeți în visele voastre!

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 05.06.2020.