ODIMM

te

Presa

Ecaterina Patraș – Animalele au nevoie de aceleași servicii ca și oamenii

Ecaterina Patraș – Animalele au nevoie de aceleași servicii ca și oamenii

Dragostea față de animale a fost un imbold pentru a iniția o afacere. Acum patru ani, Ecaterina Patraș și-a deschis un magazin unde comercializa haine și accesorii pentru câini și pisici. După doi ani, a decis să-și extindă activitatea. Spune că emoțiile au fost cele care au pus bazele unei noi idei. Dar nu s-ar fi gândit vreodată că afecțiunea față de micuții necuvântători o va motiva într-atât încât să lanseze o activitate antreprenorială în acest domeniu. Tânăra a reușit să deschidă un salon de frumusețe, unde oferă toate serviciile necesare pentru patrupezi. Câinii și pisicile pot beneficia de tunsoare, coafură și alte servicii de îngrijire.


Toate i-au reușit datorită grantului obținut în cadrul programului „Femei în afaceri”, gestionat de ODIMM. Din finanțarea accesată a procurat un utilaj absolut necesar în activitatea sa. Totodată, Ecaterina a reușit să creeze și două locuri de muncă în compania sa. Ba mai mult, tânăra antreprenoare și-ar dori să lanseze și un cabinet stomatologic pentru a oferi, astfel, întreg pachetul de servicii pentru animalele de companie. Pentru aceasta, ea și-a propus să acceseze și alte programe de suport antreprenorial.


Ecaterina Patraș spune că oricine poate să-și atingă scopul doar dacă își urmează visul. Deci credeți în visele voastre!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 05.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!