ODIMM

te

Presa

ALEXANDRINA BÂRSANU A REUȘIT SĂ-ȘI ÎMPACHETEZE FRUMOS SUCCESUL

ALEXANDRINA BÂRSANU A REUȘIT SĂ-ȘI ÎMPACHETEZE FRUMOS SUCCESUL

Pentru rafinament și inspirația de a-și transforma hobby-ul într-o  afacere, a fost ajutată în cadrul programelor PARE 1+1 și Femei în Afaceri.

 Dar până acolo,  au fost studiile la Institutul de Relații Internaționale din Moldova și întemeierea  unei familii, împreună cu care fusese  și ea tentată să plece  din țară, dar au decis, totuși,  să încerce să dezvolte o afacere, acasă. Și bine au făcut pentru că au reușit.

Deasupra tuturor ambițiilor antreprenoriale era, însă,  pasiunea pentru ceea ce urma să facă și despre care voia să se afle în toată Moldova, și nu numai.

 Sursă  de inspirație i-a fost un cadou primit din străinătate, ambalat, altfel, de cum era obișnuită să vadă.

Asa că a efectuat întâi un studiu de piață, a vizitat fabrici de producere de peste hotare și a avut îndrăzneala să inițieze o afacere inovativă în Republica Moldova.

Domeniul de activitate fiind fabricarea hârtiei și a cartonului ondulat și a ambalajelor din hârtie și carton.

În Republica Moldova nu este răspândită  în mod vizibil cultura împachetării și păstrării lucrurilor, ca înafara țării, de aceea a vrut și să educe în acest sens.

 În scurt timp, produsul finit - cutiile personalizate cu design unic pentru orice tip de depozitare -  cadouri cu împachetare inedită; depozitarea  jucăriilor din camera copiilor; accesoriile din camera de baie -,  au început  să se bucure de mare interes din partea clienților.

Barsanu 1

În ele mai pot fi aranjate: articole de birou, articole vestimentare, iar secretul lor se ascunde în asamblarea lor individuală  de către fiecare cumpărător în parte, cu ajutorul unui set de butoane din plastic, primit împreună cu elementele produsului.

Acestea sunt  montate acasă, foarte ușor, în decurs de doar 3 minute.

Se fabrică 2 tipuri de mărimi, cu un design exterior divers, în stil clasic, cu flori, animale, cu imaginile copilăriei sau personajele  preferate ale copiilor.

Sunt făcute într-o manieră simplă, comodă, plăcută, prietenoasă.

Un lucru de remarcat și de apreciat ar mai fi că sunt folosite exclusiv,  la fabricare, vopsele ecologice.

 Alexandrina,  personal se ocupă de design și de promovare, iar soțul - de printarea, asamblarea și livrarea produsului.

Barsanu

 A investit în afacere peste 2 milioane de lei, o parte fiind, banii familiei și a rudelor, altă parte provin din împrumuturile nerambursabile.

A fost norocoasă să  acceseze  Programul PARE 1+1 pentru a-și putea desfășura  afacerea cu succes.  Banii primiți i-au au fost de un real folos.

 Alexandrina Barsanu este  prima femeie din țară care gestionează o afacere în cadrul căreia  se produc cutii de împachetat, personalizate.

La SRL ASPAPIR, și-a găsit plăcerea și imaginația de a munci pentru un produs numai bun de împachetat și de exportat.

 Pentru ambiție și consecvență   a fost premiată  de către  FORUMULUI NAȚIONAL al FEMEILOR din MOLDOVA.

 

Tags:
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 28.05.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!