ODIMM

te

Presa

NADEJDA JOSAN: “Întoarcerea acasă a fost importantă în lansarea afacerii …”

NADEJDA JOSAN: “Întoarcerea acasă a fost importantă în lansarea afacerii …”

De la vârsta de 18 ani, și-a pus drept scop, ca în fiecare an să viziteze câte o țară și să descopere alte culturi. Călătoriile sunt un hobby care o ajută să-și dezvolte în permanență imaginația pentru frumos. Și-a luat între timp și licența în Științe ale Educației, domeniul, Psihopedagogie, la Universitatea de Stat, a făcut și un Master la USM, Știinte Economice - Business și Administrare, dar interesul sporit pentru alimentația corectă nu a încurcat-o să-și canalizeze eforturile pentru a iniția o afacere de familie. Faptul că din copilărie este alergică, iar copilul ei a preluat această afecțiune, a făcut-o să fie și mai atentă la etichetele care comunică de obicei, indici, deloc favorabil sănătății.

Tendința multora de a aborda un mod corect de viață, a încurajat-o să creeze în 2017 o întreprindere, cu brandul CHOCOLIFE, care era un nume nou pe piața produselor de artizanat din Republica Moldova.

Nadejda Josan pune mereu preț pe calitate, de aceea alege cu grijă ingredientele și nu folosește grăsimi vegetale sau alți înlocuitori în produsele pe care le propune consumatorilor. Dulciurile conțin preparate, 100% naturale, au la bază cacao și unt de cacao, sunt selecte, gustoase, fine și pot fi făcute personalizat, la comandă. CHOCOLIFE oferă un sortiment bogat de produse pentru cele mai rafinate gusturi: tablete de ciocolată neagră și albă, ciocolată cu nucă, răchitele, prune, bomboane cu cafea sau cu scorțișoară.
Pasionații de dulciuri, au acum, de unde alege cele mai delicioase produse, fără a le căuta înafara țării.
Programul național “FEMEI ÎN AFACERI” a fost un stimulent puternic pentru Nadejda Josan, de a-și lansa oficial afacerea și de a scăpa de statutul preconceput, de casnică, care gătește dulciuri deosebite, doar în propria bucătărie.
Iar pentru ambiția de a promova un stil sănătos de viață și de a crea o afacere care să-i aducă și bani, i-a fost atribuit PREMIUL 1 la Categoria DEBUTUL ANULUI 2018, de către PLATFORMA NAȚIONALĂ a FEMELOR din MOLDOVA.

Nadejda Josan 1

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 01.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!