logo ro

slogan ro

Presa

Irina Fusu, antreprenoarea care vrea să digitalizeze procesul de tratare a dinților

Irina Fusu, antreprenoarea care vrea să digitalizeze procesul de tratare a dinților

Irina Fusu este tânăra stomatolog și antreprenoare care vrea să digitalizeze procesul de tratare și să educe pacienții săi în etica dentară. La doar 31 de ani, Irina a deschis propria clinică stomatologică, afacere concepută împreună cu soțul ei, care este și el medic-stomatolog. Tânăra se autocaracterizează drept antreprenor social și spune că are scopul de a găsi în afaceri o balanță între profit și ajutorul oferit oamenilor.

După rezidențiat în domeniul oro-maxilo-facial și cinci ani de experiență, Irina și soțul ei au decis să își deschidă propria clinică, acasă.

Pentru că a decis să se întoarcă în țară și să își deschidă o afacere, Irina a înțeles că este eligibilă pentru asistență din partea programului guvernamental și susținut de UE PARE 1+1”, care oferă granturi nerambursabile pentru lucrători migranți care își doresc să înceapă un business propriu în Republica Moldova. De curând a beneficia și de un ajutor nerambrusabil prin “Programul FEMEI ÎN AFACERI”.

„Aș vrea să îmi educ pacienții, să colaborez cu ei. Pacienții să înțeleagă că medicul nu are nevoie de șiretlicuri, ci vrem să propunem tratament complex, dar mergem pe etape”, povestește tânăra antreprenoare și medic.

În afacerea sa, Irina Fusu spune că vrea să se conducă după fraza omului de știință Leonardo Da Vinci care a spus că „Simplitatea este sofisticarea extremă”.

„Vreau să am foarte multă transparență în activitate, să fiu accesibilă și onestă. Și totodată vrea să aduc ceva nou”, susține Irina Fusu.

Tânăra spune că se va concentra pe tehnologizarea și digitalizarea la maxim a procesului de diagnosticare și tratament. „Iubesc precizia, exactitatea, îmi place când vorbim în pixeli, microni”, explică Irina.

Irina Fusu 1

Programele de suport ODIMM  au ajutat-o pe Irina să își implementeze modelul de afacere

Din granturile oferite, tânăra a procurat aparate de ultimă generație în procesul de diagnosticare. Mai mult, tehnica radiologică procurată emite cea mai mică doză de iradiere.

Tânăra stomatolog intenționează să își continue activitatea în Moldova oferind în clinica sa tot spectrul de servicii dentare, de la terapie, pedodonție și până la protezare și chirurgie implatologică. De asemenea, Irina intenționează să își educe pacienții în etica dentară și să creeze o relație de încredere dintre pacient și medic, fapt care și-a dori să devină o normă în medicina din Moldova.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 21.06.2019.

Tel : + 373 (22) 29 57 41
Fax: + 373 (22) 29 57 97
E-mail: office@odimm.md

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY