logo ro

te

Oferă ODIMM suport pentru elaborarea planului strategic de dezvoltare al companiei?

Oferă ODIMM suport pentru elaborarea planului strategic de dezvoltare al companiei?

 

Planificarea strategică internațională trebuie să înceapă de la misiunea companiei, scopurile urmate de aceasta, valorile companiei, competențele distincte de care dispune și modul în care toate aceste elemente sunt canalizate în vederea atingerii obiectivelor corporative. Tot în cadrul acestei planificări se stabilește modul în care vor fi evaluate rezultatele strategiilor adoptate. Așa dar, managerii au nevoie, de un cadru care să-i ajute să-și formeze o viziune strategică, pe termen lung pentru a adopta cele mai potrivite strategii de marketing pentru piețele internaționale. Planificarea evidențiază foarte clar atât care sunt oportunitățile și amenințările pe piețile străine, cât și atuurile și slabiciunile firmei internaționale. 

ODIMM, prin intermediul Programului de susținere a afacerilor cu potențial înalt de creștere și internaționalizare a acestora,  oferă suport financiar sub formă de Business Voucher  companiilor interesate în elaborarea planului strategic de dezvoltare, setarea obiectivelor și acțiunilor de extindere pe noi pieți de desfacere. 

 Emiterea de Business Voucher va fi efectuată în baza unui contract trilateral (ODIMM, antreprenor și prestatorul de servicii în afaceri), care prevede plata integrală a pachetului de servicii solicitate de către antreprenor către prestatorul de servicii în afaceri, iar ODIMM va rambursa suma tuturor costurilor beneficiarului după prezentarea livrabilelor. Valoarea Business Voucher-ului, integral finanțat din cadrul Programului, va constitui 50 000 lei. În cazul în care activitatea propusă de companie necesită finanțare adițională, beneficiarii pot obține un Business Voucher suplimentar, în sumă de maxim 50 000 lei, din care contribuția proprie va constitui 40% (ODIMM 100 000 lei + Beneficiar 20 000 lei).

Reamintim faptul că ODIMM recepționează în regim continuu  cereri din partea companiilor autohtone privind accesarea suportului financiar sub formă de Business Voucher atât pentru elaborarea planului strategic de dezvoltare, cât  și a altor servicii de dezvoltare a afacerii. 

 

Companiile interesate de promovarea produselor și serviciilor pe noi piețe de defacere pot completa cererea de finanțare de pe următorul link:  https://survey.odimm.md/pci/ 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.05.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!