logo ro

te

Cum poți beneficia de o garanție financiară destinată ÎMM-lor afectate de criza pandemică COVID-19?

Cum poți beneficia de o garanție financiară destinată ÎMM-lor afectate de criza pandemică COVID-19?

 

Dacă venitul companiei tale a fost mai mic în anul 2020 față de anul 2019, compania ta este eligibilă pentru acest instrument de suport antreprenorial.

În cadrul acestui produs de garantare ești scutit  atât de achitarea comisionului până la 31.12.2021, însă poți beneficia de garanții cu o valoare de până la 5 milioane, care poate  acoperi până la 80% din suma creditului solicitat, fapt ce îți va permite să repornești activitatea companiei tale.

Procesul de emitere a garanției nu se deosebește de cel clasic și se desfășoară prin intermediul băncilor comerciale cu care ODIMM are semnate acorduri de parteneriat.

Tot ce trebuie să faci este să te adresezi unei bănci partenere a ODIMM și să soliciți un credit garantat. Destinația creditului poate fi atât pentru completarea capitalului circulant, cât și pentru efectuarea investițiilor.

Pe lângă actele pe care, de obicei, sunt depuse la contractarea unui credit, suplimentar se va prezenta doar o declarație pe propria răspundere privind lipsa restanțelor față de Bugetul Public Național la data solicitării creditului.

În cazul în care la data solicitării creditului compania înregistrează restanțe față de buget, veți avea posibilitatea să le achitați fie din resurse proprii, fie din contul creditului contractat.

Însă, dacă nu te încadrezi în criteriile de mai sus, ai posibilitatea să beneficiezi de un credit garantat de stat în proporție de până la 70% cu o valoare a garanției la fel de până la 5 milioane lei, în baza unui Produs de garantare standard gestionat de Fondul de Garantare a Creditelor ODIMM.

 

Pentru mai multe detalii, te poți adresa la una din băncile partenere, poți consulta pagina ODIMM - https://www.odimm.md/ro/despre-fgc sau ne poți apela la numărul de telefon de mai jos.

 

☎ 0 22 211 552 

☎ 0 22 226 070

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.05.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!