logo ro

slogan ro

Presa

La Ungheni şi Sângerei vor avea loc sesiuni de instruire în cadrul Programului PNAET

La Ungheni şi Sângerei vor avea loc sesiuni de instruire în cadrul Programului PNAET


În cadrul sesiunii, ODIMM va prezenta un suport de instruire a programului Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA), care va avea loc pe 25 - 26 iunie, pentru tinerii antreprenori care doresc să-şi aprofundeze cunoştinţele sale în domeniul gestiunii afacerii. Proiectul este implementat de Asociaţia de dezvoltare durabilă Mileniul III din Sângerei, condusă de preşedintele asociaţiei Natalia Mereacre.

Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) este destinat persoanelor tinere care doresc să lanseze sau să extindă o afacere proprie în zonele rurale şi/sau să dezvolte o afacere în domeniul agriculturii, producerii sau prestări de servicii. În urma programului de instruire solicitanţii vor primi instruire și consultanță antreprenorială, finanţare şi monitorizarea post – finanțare.

De la lansarea Programului, ODIMM a instruit circa 4100 tineri din toată republica, inclusiv 43% constituie femei şi a consultat peste 5600 persoane interesate de Program prin intermediul INFOline şi în cadrul diferitor întruniri tematice.

 

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 09.12.2019.

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY