logo ro

slogan ro

Presa

ODIMM a informat antreprenorii din or. Ialoveni despre oportunităţile de dezvoltare a afacerii

Astăzi, 23 martie curent, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM a participat cu o sesiune de informare în or. Ialoveni


Evenimentul a fost organizat la iniţiativa Consiliului rational Ialoveni cu scopul de a creşte gradul de informare a antreprenorilor despre proiectele de suport în afaceri implementate de ODIMM şi alte organizaţii de suport.

Reprezentantul ODIMM, Dna Ludmila Stihii a prezentat proiectele de Stat pentru întreprinderile mici şi mijlocii, despre posibilităţile de dezvoltare a afacerii, precum şi capacitatea unui antreprenor de a acţiona rapid la schimbările de pe piaţă.

,,Schimbarea este legea vieţii”, spunea John Fitzgerald Kennedy, iar capacitatea unui antreprenor de a face faţă cerinţelor de pe piaţă, prin îmbunătăţire continuă a produsului este cheia unui success garantat.

De aceea, Organizaţia ODIMM vine în susţinerea mediului antreprenorial prin Proiecte, aşa ca: Programul Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor, Programul Gestiunea Eficientă a Afacerii, Programul de Atragere a Remitenţelor ,,PARE 1+1”, Fondul de Garantare a Creditelor, Programul de Ameliorare a Competitivităţii, Programul de Subvenţionare la tîrguri şi expoziţii şi Programul de Ameliorare a Competitivităţii.

La eveniment au participat 51 de persoane: Preşedintele Consiliului Raional Ialoveni Dl. Anatolie Dimitriu, Vicepreşedintele Consiliului Raional Dl. Victor Bînzari, specialiştii direcţiei economie, reprezentanţi ai autorităţii publice locale şi reprezentanţii mediului de afaceri.

Pentru mai multe detalii despre proiectele în derulare, puteţi urmări pagina ODIMM de pe facebook, www.odimm.md www.businesportal.md , dar şi la numărul de contact 22 58 06, Centrul de excelenţă în Afaceri.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 09.12.2019.

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY