14 ani

te

Totul despre finanțarea afacerilor pe un singur portal

Totul despre finanțarea afacerilor pe un singur portal

 

O platformă online, care cuprinde toate oportunităţile de finanţare a afacerilor în Moldova, a fost

lansată recent de Guvern.

În scopul dezvoltării sectorului privat, Guvernul Republicii Moldova a creat platforma www.finantare.gov.md, care va oferi informație generală despre toate oportunitățile de finanțare a afacerilor. Astfel, accesând portalul veți putea afla despre ratele dobânzii, finanţatorii, bănci sau instituţii participante, perioada de graţie, termenul de scadenţă, suma totală disponibilă şi altele. Mai multe detalii puteţi afla la contactele indicate la fiecare program de finanţare în parte. Informaţia dată va fi permanent actualizată de către Cancelaria de Stat.

Accesul la finanţare este una dintre principalele probleme în calea dezvoltării sectorului privat. Portalul reprezintă o bază de date on-line cu opțiune de căutare și sortare ușor de utilizat, astfel încât agenţii economici să poată identifica schema optimă de finanţare a afacerii lor, în funcţie de domeniul în care activează şi obiectivele de dezvoltare a afacerii lor.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!