La Ungheni a avut loc Forumul Economic Regional - Dezvoltare economică prin parteneriate durabile

La Ungheni a avut loc Forumul Economic Regional - Dezvoltare economică prin parteneriate durabile

 La 3 iulie curent, ODIMM a participat la ediţia a V-a a Forumului Economic Regional din Ungheni, "Dezvoltare economică prin parteneriate durabile".


La Forum au participat reprezentanţi ai administraţiei publice centrale, regionale şi locale, ai ambasadelor, sectorului asociativ privat, mediului de afaceri din România, Belarus, Ucraina, Polonia, Ungaria, Lituania, Estonia.


Obiectivele Forumului ţin de promovarea şi susţinerea competitivităţii economice prin impulsionarea dezvoltării parteneriatelor regionale puternice, prezentarea practicilor de succes şi facilitarea dialogului între toţi actorii implicaţi în crearea unui mediu economic competitiv şi atractiv, cu o creştere economică durabilă şi cuprinzătoare.


Agenda forumului a inclus prezentări şi discuţii privind noi oportunităţi de dezvoltare a afacerilor, intensificare a parteneriatelor şi atragere a investiţiilor în regiune în contextul semnării Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, prezentări a agenţilor economici şi activităţi de tip business to business.


Dna Ludmila Stihi, reprezentant ODIMM, în discursul său a menţionat despre programele de suport la care pot aplica antreprenorii pentru a dezvolta afacerea lor. Totodată, a subliniat cât de important este ca întreprinderile să se dezvolte aducând ceva nou, pentru că componenta inovaţională va oferi un avantaj competitive esenţial întreprinderilor.


În cadrul forumului, antreprenorii au avut ocazia să se informeze despre programele de suport în afaceri la stand-ul ODIMM.

Forum Economic Regional Ungheni1   Forum Economic Regional Ungheni s ODIMM1

Forum Economic Regional Ungheni ODIMM1   Forum Economic Regional Ungheni stand  ODIMM1

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

© ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Toate drepturile rezervate.
BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei)
Tel : + 373 (22) 29 57 41, Fax: + 373 (22) 29 57 97, E-mail: info@odimm.md