logo ro

slogan ro

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM a participat la Expoziţia „Fabricat în Moldova”.

În perioada 30 ianuarie - 2 februarie curent,   Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM a participat cu stand expoziţional la ediţia XII-a a Expoziţiei Fabricat în Moldova.

Fabricat în Moldova este principalul eveniment din sfera economică a ţării, care a fost organizată sub patronatul Guvernului RM.

Organizatorul Expoziţiei a fost Camrera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu participarea asociaţiilor, uniunilor şi proiectelor internaţionale.

Potrivit organizatorilor, obiectivul de bază al expoziţiei l-a constituit sporirea potenţialului industrial şi tehnologic al întreprinderilor, dezvoltarea businessului, comerţului şi infrastructurii pieţei, contribuirea la realizarea cu succes a Programului ”Integrare Europeană: Libertate. Democraţie. Bunăstare” pentru perioada 2011 - 2014.

Totodată, pe parcursul expoziţiei, s-a organizat un program de afaceri. Este vorba despre 15 mese rotunde, seminare, prezentări, în cadrul cărora au fost abordate teme cu referire la sporirea competitivităţii mărfurilor, inclusiv, prin acţiuni de creştere a eficienţei energetice, atragerea investiţiilor, la impactul Acordului de Liber Schimb Aprofundat şi Comprehensiv cu UE asupra producătorilor autohtoni, creditarea micului business etc.

Expoziţia a fost vizitată de delegaţii ale oamenilor de afaceri şi Camerelor de Comerţ din Belarus, Rusia, Ucraina, România, Turcia, Bulgaria, Germania.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 17.09.2019.