ODIMM

te

Presa

ODIMM la a 12-a aniversare

ODIMM la a 12-a aniversare

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) își sărbătorește cea de-a 12-a aniversare.

A fost o perioadă cu multe încercări, dar  și cu multe reușite în dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii.

La 17 mai ODIMM organizează ziua ușilor deschise, în intervalul orelor 10.00-16.00, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 134 (în holul de la intrarea principală). Prin această acțiune dorim să informăm toți doritorii cu privire la ofertele ODIMM, pentru a cunoaște în mod direct condițiile de aplicare la programele de susținere a antreprenorilor.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea posibilitatea să se informeze  despre toate programele și proiectele în gestiune și vor beneficia  de consultații target-ate  din partea  specialiștilor ODIMM.

Suntem tineri, energici și determinați să susținem antreprenorii din Republica Moldova! Veniți să sărbătorim împreună pentru a ne cunoaște mai bine, unde veți avea parte de  surprize și multă  voie bună.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 01.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!