logo ro

slogan ro

ODIMM invită întreprinderile sociale la un ateliere de lucru, în cadrul Proiectului Finance4SocialChange

La eveniment, ne propunem să abordăm tendințele actuale, viziunile, evoluțiile și obstacolele din domeniul antreprenoriatului social. Suntem deosebit de interesați să facem schimb de bune practici și să identificăm împreună nevoile întreprinderilor sociale, în special să abordăm subiecte precum intervenția publică și finanțarea, pentru a încuraja dezvoltarea și extinderea întreprinderilor sociale.

Detalii eveniment:

Data 19 Octombrie 2018

Ora: 12.00 - 15.00

Locul: ODIMM, mun Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 134, etajul 3, MD-2012

Numărul de locuri este limitat, de aceea, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până la data de 17 octombrie, la dresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Irina Todorova, tel. 223133.

Atelierul este organizat în cadrul proiectului Finance4SocialChange, în care ODIMM este partener. Acest proiect este cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI) și vizează stimularea accesului la instrumentele inovatoare de finanțare, precum și crearea unui mediu de afaceri care să ajute antreprenorii sociali să creeze companii mai viabile și mai puternice în regiunea Dunării.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.08.2019.