ODIMM

te

Presa

În Incubatoarele de afaceri din Nisporeni, Ștefan Vodă și Sângerei a fost organizată Ziua ușilor deschise

În Incubatoarele de afaceri din Nisporeni, Ștefan Vodă și Sângerei a fost organizată Ziua ușilor deschiseȘeful Executivului a apreciat activitatea Incubatorului de afaceri din Nisporeni, menționând că acesta a asigurat premisele necesare pentru a fi deschise întreprinderi noi și create locuri de muncă bine plătite. Prim-ministrul a discutat cu antreprenorii despre problemele cu care se confruntă și vizuinile lor privind facilitarea activității de antreprenor.

 

Iulia Iabanji, Director general ODIMM, a menționat că cele 9 incubatoare, deschise în raioanele țării, reprezintă istorii de succes pentru antreprenoriatul din Republica Moldova. Acestea oferă posibilitate doritorilor să-și inițieze afaceri și să profite de suport din partea 4incubatoarelor.

 

Potrivit Iuliei Iabanji, ODIMM încearcă să ajute antreprenorii din Republica Moldova să cunoască subtilitățile domeniului de afaceri și să beneficieze de suportul antreprenorial, oferit de programele Guvernului, dar și să-și internaționalizeze afacerile în momentul în care acestea sunt pregătite.


În calitate de oaspete la Incubatorul din Sângerei a fost prezent Gheorghe Balan, Viceprim-ministru pentru Reintegrare, care a apreciat rezultatele obținute de companiile rezidente. La sărbătoarea organizată în Incubatorul din orașul Ștefan Vodă a fost prezent Victor Zubcu, Ministrul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Potrivit acestuia, incubatoarele reprezintă o platformă de lansare a tinerilor în domeniul antreprenorial.

 

Ziua Ușilor deschise la cele 3 incubatoare se înscriu în cadrul Săptămânii afacerilor în Republica Moldova, „Moldova Business Week 2016”, care se desfășoară în perioada 4-7 octombrie în mai multe localități din țară. În Republica Moldova au fost deschise 9 incubatoare de afaceri în care activează peste 150 de rezidenți.

2 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 10.07.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!