ODIMM

te

Presa

25 de tineri cu idei inovatoare au participat la cel de-al 4-lea Pitch Training

25 de tineri cu idei inovatoare au participat la cel de-al 4-lea Pitch Training

Cele mai bune idei vor fi selectate de către experţi şi vor fi prezentate potenţialilor investitori la evenimentul Seed Forum, care se va desfăşura la Chişinău, pe data de 28 septembrie 2016.


Seed Forum Norway Stiftelsen este o reţea globală de fundaţii non-profit şi reprezentanţe naţionale în peste 40 de țări. Misiunea Seed Forum este să prezinte investitorilor din întreaga lume companiile nou create cu DSC 0178potenţial de creştere şi idei inovative, precum şi să instruiască antreprenorii în domeniul accesării de fonduri şi să reducă riscul investiţional pentru investitori.


Proiectul Access to Finance – ACCESS, în cadrul căruia sunt organizate evenimentele, este finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe din Norvegia și este implementat de ODIMM. Proiectul presupune transferul de cunoştinţe din Norvegia către Moldova în ceea ce priveşte procesul de lucru al Seed Forum, în special crearea companiilor cu potenţial de creştere la nivel global, precum şi ulterior facilitarea accesului la finanţe pentru acestea.

 

Până în prezent în Chişinău au fost organizate 3 evenimente Seed Forum, în cadrul cărora 16 companii au avut posibilitatea să-şi prezinte afacerea potenţialilor investitori. De asemenea, până în prezent în cadrul proiectului au fost organizate 4 Pitch Traininguri la care au participat peste 70 de persoane.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!