logo ro

slogan ro

25 de tineri cu idei inovatoare au participat la cel de-al 4-lea Pitch Training

Cele mai bune idei vor fi selectate de către experţi şi vor fi prezentate potenţialilor investitori la evenimentul Seed Forum, care se va desfăşura la Chişinău, pe data de 28 septembrie 2016.

Seed Forum Norway Stiftelsen este o reţea globală de fundaţii non-profit şi reprezentanţe naţionale în peste 40 de țări. Misiunea Seed Forum este să prezinte investitorilor din întreaga lume companiile nou create cu DSC 0178potenţial de creştere şi idei inovative, precum şi să instruiască antreprenorii în domeniul accesării de fonduri şi să reducă riscul investiţional pentru investitori.

Proiectul Access to Finance – ACCESS, în cadrul căruia sunt organizate evenimentele, este finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe din Norvegia și este implementat de ODIMM. Proiectul presupune transferul de cunoştinţe din Norvegia către Moldova în ceea ce priveşte procesul de lucru al Seed Forum, în special crearea companiilor cu potenţial de creştere la nivel global, precum şi ulterior facilitarea accesului la finanţe pentru acestea.

Până în prezent în Chişinău au fost organizate 3 evenimente Seed Forum, în cadrul cărora 16 companii au avut posibilitatea să-şi prezinte afacerea potenţialilor investitori. De asemenea, până în prezent în cadrul proiectului au fost organizate 4 Pitch Traininguri la care au participat peste 70 de persoane.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 05.12.2019.