logo ro

slogan ro

Premierul Pavel Filip a efectuat o vizită de lucru la Incubatorul de Afaceri din Rezina

Incubatorul de Afaceri din Rezina este o instituţie publică, fondată de către Consiliul raional Rezina, cu suportului financiar al UE în parteneriat cu Organizaţia de foto- j0a3235Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). IAR a devenit membru al Reţelei Incubatoarelor de Afaceri din Republica Moldova (RIAM) pe 23.11.2012. 14. Cei 14 rezidenți au creat circa 40 locuri noi de muncă, 50 la sută din angajați fiind femei. De la inaugurare până la moment incubatorul a contribuit la inițierea a 19 întreprinderi noi. Companiile rezidente activează în domeniile publicității, confecţionarea termopanelor, oferă servicii de evidenţă contabilă, ambalare a ceaiului din plante naturale, confecţionare a veşmintelor bisericeşti, lucrări şi instalări electrice s.a.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 11.09.2019.