14 ani

te

Idei inovative prezentate în cadrul celui de-al treilea SEED FORUM Moldova

Idei inovative prezentate în cadrul celui de-al treilea SEED FORUM Moldova

ODIMM reprezintă partenerul Norvegiei în cadrul Proiectului ACCESS, scopul principal al caruia este asigurarea transferului de cunoştinţe din Norvegia către Moldova privind procesul de lucru al Seed Forum Global, identificarea şi crearea companiilor cu potenţial de creştere la nivel global, precum şi, ulterior, facilitarea accesului companiilor beneficiare la finanţe.

Rezultatele Proiectului Access to Finance:

  • §pînă în prezent au fost organizate 3 Pitch Traininguri, la care au participat peste 50 de persoane, aceştia fiind instruiţi intensiv în domeniul prezentării ideilor sale de afaceri potenţialilor investitori;
  • §4 companii au participat la Seed Forumurile organizate peste hotarele ţării: Oslo, Tallin, New York şi San Francisco, Singapore.  De asemenea, 1 companie a fost nominalizată pentru participare în Forumul, care va fi organizat organizat în luna mai în Copenhaga.

Ţinem să mentionăm că în cadrul Proiectului Access to Finance în luna septembrie curent este preconozată lansarea Acceleratorul iHUB. iHUBul reprezintă un mediu de creştere a competitivităţii pentru companiile inovaţionale cu potenţial de creştere şi orientate spre internaţionalizare. În cadrul acestuia vor fi prestate servicii de training, consultanţă, acces la finanţe şi servicii de internaţionalizare pentru antreprenorii care au nevoie de finanţare externă pentru dezvoltare.

 

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 18.05.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!