14 ani

te

100 de persoane sunt aşteptate la Conferinţa naţională „Programul PARE 1+1: rezultate şi noi provocări”

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM, organizează Conferinţa Naţională „Programul PARE 1+1: rezultate şi noi provocări”, care va avea loc la data de 20 aprilie curent, ora 11.00, în incinta Hotelului Radisson Blu, str. M. Varlam 77.


Obiectivul Conferinţei este de a elucida impactul Programului PARE 1+1 asupra economiei naționale şi regionale, de a stimula un dialog constructiv, privind dezvoltarea și extinderea instrumentelor de suport ale IMM-urilor. Totodată, ne propunem să promovăm cele mai bune practici și istorii de succes ale beneficiarilor ”PARE 1+1”.

În cadrul evenimentului, va fi organizată o expoziţie dedicată promovării produselor și serviciilor oferite de către beneficiarii Programului. De asemenea, vor fi prezente instituțiile bancare și proiectele de suport în business cu gama lor de servicii oferite mediului de afaceri. Expoziția are drept scop oferirea unui mediu favorabil de stabilire a noilor parteneriate de afaceri și posibilități de socializare.

Pentru asigurarea obiectivului propus, la eveniment sunt invitaţi: Prim Ministrul Republicii Moldova, Dl Pavel Filip, Vice Ministrul Economiei, Dl Iurcu Vitalie şi Excelenţa Sa, Dl Pirkka Tapiola, Ambasadorul UE în Moldova.

De asemenea, se planifică participarea a cca 100 persoane: beneficiari ai „PARE 1+1”, reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor de stat private și neguvernamentale, proiecte, instituții donatoare şi partenerii de dezvoltare, care sunt invitaţi oficial de către ODIMM.

Pentru mai multe informaţii despre Programul PARE 1+1, ne contactaţi la numărul de telefon 0 22 22 50 01, iar cu detalii suplimentare despre Conferinţă, vom reveni cu detalii ulterioare post eveniment.
 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 18.05.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!