14 ani

te

Dragi reprezentanți ai companiilor de construcție,

Dragi reprezentanți ai companiilor de construcție,

Logo-NET-RO

Vă aducem la cunoștință că în perioada 18 – 19 aprilie curent va avea loc CONFERINȚA ȘI B2B MEETINGS cu genericul VIITORUL în CONSTRUCȚII la care vor participa companii din 43 de state. În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să găsiți noi parteneri de afacere și să aflați ultimele tendințe în materie de SOLUȚII INOVATIVE ÎN CONSTRUCȚIE, RENOVARE DURABILĂ și CONSTRUCȚII DE ÎNALTĂ CALITATE CU ACCENT PE CICLUL DE VIAȚĂ a acestora.

Evenimentul va avea loc în Viena, Austria.

În cadrul evenimentelor vor fi reprezentanți din următoarele sectoare:

Servicii de inginerie și de planificare / arhitectură și construcții
Construcție / contract de muncă secundar
Materiale de construcție / componente și ansambluri
Tehnologii de energii regenerabilă / aer condiționat și tehnologii de construcție
Agenții de afaceri / clustere și asociații / factori de decizie publică în planificarea spațiului nou / vechi

Înregistrarea este deschisă până pe data de 8 aprilie la link-ul http://www.b2match.eu/building2016 În așa fel, vă puteți alătura participanților pentru a vă prezenta soluțiile, serviciile și produsele Dvs.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrarea este obligatorie. Totuși, organizatorii menționează că, în cazul persoanelor care s-au înregistrat, dar nu se vor prezenta la eveniment, se va percepe o taxă de 75 EUR (excluzând TVA). Pentru a evita taxarea este suficient să anulați înregistrarea până vineri, 15 Aprilie 2016.

Acest eveniment este organizat de Advantage Austria și Enterprise Europe Network Austria, cu suportul go-international (o inițiativă susținută de Ministerul de Științe, Cercetare și Economie al Austriei și de Camera Federală de Economie a Austriei) și a Agenției de Promovare a Cercetării (FFG).

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 18.05.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!