14 ani

te

Companiile autohtone vor prezenta ideile sale inovatoare in cadrul Seed Forumurilor din Singapore, New York si Oslo.

Companiile autohtone vor prezenta ideile sale inovatoare in cadrul Seed Forumurilor din Singapore, New York si Oslo.

ODIMM a organizat in cadrul proiectului “Acces to Finance - ACCESS” cel de al 2-lea Seed Forum Moldova. In cadrul evenimentului managerii companiilor au prezentat ideile inovatoare de afaceri cu scopul de a atrage investitii in afacerile sale.

 

La 9 noiembrie curent, la Chisinau a avut loc un eveniment important pentru economia RM - Seed Forum Moldova, unde au fost prezentate idei de afaceri inovatoare. La acest Forum au participat peste 40 de persoane, atît investitori cît și companii locale cu potențial de creștere. 

 

În cadrul evenimentului managerii a 6 companii au avut posibilitatea sa prezentate ideile de afaceri cu scopul de a atrage investiții straine în proiectele lor. Companiile participante au fost selectate in urma Pitch trainingului organizat in luna octombrie, urmat de un proces de selectie rguros efectuat de către Comitetul de selecție Seed Forum.

 

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”Access to Finance-ACCESS”, finanţat de către Guvernul Norvegiei. Un proiect dedicat antreprenorilor cu idei creative şi inovative, care necesită suportul investitorilor pentru dezvoltarea afacerilor, iar cele mai bune idei vor fi prezentate în diferite tări dezvoltate.

 

În urma desfasurării celui de al 2-lea Seed Forum Moldova, 3 companii autohtone au fost selectate pentru participarea și prezentarea ideilor sale la Seed Forumurile din Singapore, New York, Oslo.

 

Seed Forum este o rețea globală ce găzduiește conferințe ale investitorilor în mai mult de 40 țări fiind considerată a fi cel mai profesionist eveniment de prezentare a start-upurilor investitorilor la nivel mondial. 

ceed forum 2

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 18.05.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!