14 ani

te

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori și furnizori de componente în industria auto, interesat să coopereze cu companii din R.Moldova

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori și furnizori de componente în industria auto, interesat să coopereze cu companii din R.Moldova

 

Purem by Eberspächer – un important furnizor și dezvoltator de componente pentru industria autovehiculelor, este interesat să identifice furnizori și să inițieze parteneriate cu companii autohtone.

Astăzi, în cadrul evenimentului Purem Suppliers Day and Scoping Mission” organizat de ODIMMreprezentanții Purem ai Grupului Eberspächer au prezentat domeniile de interes în cooperarea cu companiile locale. 

În debutul evenimentului, Iulia Costin, director general a accentuat sprijinul oferit de ODIMM pentru companiile autohtone în demersurile de dezvoltare a capacităților și de internaționalizare.

“ODIMM facilitează promovarea internațională a afacerilor locale prin accesul la noi piețe de desfacere, retehnologizare și interconectare a furnizorilor locali cu companiile străine. Totodată, dezvoltăm o bază de date a companiilor din R.Moldova cu potențial de export și susținem integrarea acestora în lanțul valoric regional și internațional“.

Reprezentantul grupului Eberspächer, Volker Cwielong, a evidențiat că  ar fi interesat într-o potențială cooperare cu companii din Republica Moldova.

“În urma acestei misiuni vom evalua posibile parteneriate cu companiile autohtone și sperăm să identificăm furnizori potriviți în R.Moldova”.

În cadrul evenimentului, s-au desfășurat  mai multe întâlniri B2B dintre reprezentanții companiilor autohtone cu reprezentanții grupului german, în vederea prezentării serviciilor și produselor proprii și stabilirii unor potențiale cooperări. 

Întrunirea de astăzi va fi urmată de o serie de vizite  de documentare în teritoriu la mai mulți antreprenori din domeniile de prelucrare cu CNC, fabricarea structurilor metalice sudate, injecția de mase plastice și proiectare industrială,  în scopul identificării potențialelor parteneriate și conexiuni reciproc avantajoase.

Evenimentul este inițiat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii cu sprijinul Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în Politici Economice”, implementat de GIZ Moldova cu suportul financiar al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei (BMZ) și al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 23.09.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!