14 ani

te

CCI a RM și ODIMM au lansat Expoziția Virtuală “SMExpo 2021”

CCI a RM și ODIMM au lansat Expoziția Virtuală “SMExpo 2021”

 

Statul, prin intermediul “Programului de promovare a participării agenților economici la târguri și expoziții”, gestionat de ODIMM, va subvenționa participarea întreprinderilor mici și mijlocii la Expoziția Virtuală “SMExpo 2021”, care se va desfășura în perioada 3 iunie - 18 iunie 2021 pe platforma www.virtual-fairs.md. Expoziția Virtuală este dedicată întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) din toate sectoarele economiei Republicii Moldova și are ca scop expunerea produselor și serviciilor acestora către o audiență fără hotare, ceea ce ar duce la facilitarea activității de business, creșterea numărului de contacte și noi contracte.  Perioada înregistrării expozanților pe platformă este din 9 aprilie până pe 31 mai 2021.  

În cadrul conferinței de presă de lansare oficială a expoziției, au participat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) și Iulia Costin, director general Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

 Iulia Costin a subliniat faptul că ODIMM dezvoltă și implementează mecanisme și instrumente de sprijin integrate, ținând cont de tendințele și schimbările care survin în domeniul economic. 

„În contextul actual, când expozițiile și târgurile nu mai pot fi organizate fizic, desfășurarea acestora în mediul online este imperios necesară. Toți agenții economici din Republica Moldova  care vor participa la expoziția virtuală  “SMExpo 2021” vor avea posibilitatea să-și deconteze taxa de participare prin intermediul “Programului de promovare a participării agenților economici la târguri și expoziții”, gestionat de ODIMM. Valoarea subvenționării  acoperă 100% taxa de participare și este în mărime de 2000 lei. Totodată, setul de acte necesare pentru aplicarea la Program va putea fi depus exclusiv online, iar  autentificarea documentelor ce urmează a fi atașate la formularul de participare se va face utilizând semnătura digitală calificată avansată”.

 Președintele CCI a RM, Sergiu Harea a declarat că în sala de expoziții virtuale, fiecare IMM va fi reprezentat la un stand virtual personalizat. “Vizitatorii vor putea afla, printr-un simplu click, mai multe informații despre companiile, produsele și serviciile acestora, dar vor putea și interacționa direct cu reprezentanții fiecărui stand prin mesaje sau programarea întrevederilor B2B (cu video și audio)”.

Sala de conferințe oferă persoanelor înregistrate la expoziție, posibilitatea de a participa la unul din evenimentele incluse în Programul de Business sau extinderea propriei rețele de networking prin accesarea Zonei B2B. Expozanții vor avea posibilitatea să comunice direct de la standul virtual cu vizitatorii naționali și internaționali, participarea cărora va fi asigurată datorită colaborărilor pe care organizatorii le au stabilite cu mai mulți parteneri atât din țară, cât și de peste hotare.

La expoziția virtuală sunt invitate să participe toate tipurile de IMM-uri din Republica Moldova.

 

Etapele expoziției:

09 aprilie - 31 mai 2021 – înregistrarea expozanților pe platformă;

1 iunie - 16 iunie – programarea întrevederilor B2B; 

 Întrevederile bilaterale se vor desfășura exclusiv, în perioada 15-18 iunie 2021. 

3 iunie - 18 iunie 2021 -  acces la vizitarea standurilor în sala de expoziții.

 

Pentru informații mai detaliate privind înregistrarea, contactați managerii expoziției virtuale:

Diana Lungu: +373 (022) 21 07 25, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tatiana Ranga: +373 (022) 23 84 10, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 30.07.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!