14 ani

te

ODIMM a premiat câștigătorii Concursului Național ,,IMM – Model de Responsabilitate Social-Corporativă”

ODIMM a premiat câștigătorii Concursului Național ,,IMM – Model de Responsabilitate Social-Corporativă”

6 companii care au realizat activități de responsabilitate social-corporativă au fost premiate, astăzi, 28 decembrie, în cadrul Galei IMM.  Întreprinderile câștigătoare au primit diplome de onoare, vouchere și cadouri din partea partenerilor și sponsorilor: Banca Comercială „Moldova Agroindbank" S.A. și EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY SA. Concursul Național ,,IMM – Model de Responsabilitate Social-Corporativă” se află la a XI-a ediție și este organizat anual sub egida Organizatiei pentru Dezvoltarea Sectorului Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Iulia Costin, Director General ODIMM a felicitat companiile câștigătoare pentru implicare și spirit filantropic.

“Responsabilitatea social-corporativă (RSC) ar trebui să fie o strategie de afaceri, sau, mai exact, o filosofie care să stea la baza afacerii. În sens restrâns, aceasta este văzută doar ca o strategie de dezvoltare de imagine, prin promisiuni și acțiuni de natură filantropică și implicarea în proiecte sociale. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți”.

La Concurs au participat 17 companii din regiuni, inclusiv municipiul Chișinău, care și-au asumat responsabilitatea pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant.

 

În acest an, potrivit rezultatelor comisiei de evaluare, au fost desemnați următorii câștigători:

-  Premiu pentru activități de responsabilitate social-corporativă orientate către angajați   ”PRISVIO” S.R.L (mun. Chișinău).

-  Premiu pentru activități de responsabilitate social-corporativă orientate către protecția mediului înconjurător -  ”SICOM” S.R.L. (s. Bardar, r-nul Ialoveni).

- Premiu pentru activități de responsabilitate social-corporativă orientate către comunitate - ”EDUJOC” S.R.L (mun. Chișinău).

- Premiu pentru activități de responsabilitate social-corporativă orientate către clienți, parteneri de afaceri, furnizori - CAP BASARABIA S.R.L. (s. Hirbovat, r-nul Anenii Noi). 

- Premiul special pentru activități de responsabilitate social-corporativă orientate pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă - "Rumix Stil" S.R.L. (s. Valeni, r-nul  Cahul).

PREMIUL MARE, acordat pentru utilizarea mai multor acțiuni de responsabilitate social-corporativă - ”VISAPINA-IMPEX” S.R.L. (Orhei).  

 Concursul Național „IMM – Model de Responsabilitate Socială” este organizat anual de ODIMM, începând cu 2010, cu scopul promovării acestui concept și diseminării celor mai bune practici ale IMM-urilor. Participanții la concurs sunt companiile care se înscriu în categoria IMM, desfășoară activitate economică mai mult de 1 an, sunt rezidenți ai Republicii Moldova și au realizat cel puțin una dintre activitățile de Responsabilitate Social-Corporativă. Astfel,  în perioada 2010 – 2020 au avut loc 11 ediții ale concursului, fiind premiați în total 51 de întreprinderi dintre care: Integrarea socială și sprijinul acordat comunității – 11 întreprinderi, Protecția mediului înconjurător –11 întreprinderi, Grija față de angajați – 11 întreprinderi,  Grija față de piață – 5 întreprinderi,   Activități de RSC pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă- 2 și Premiul Mare – 11 întreprinderi.  


Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 15.05.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!