logo ro

te

Raionul Ialoveni va avea o Platformă Industrială Multifuncțională

Raionul Ialoveni va avea o Platformă Industrială Multifuncțională

 

Satul Dănceni din Ialoveni va găzdui o Platforma Industrială Multifuncțională (PIM). ODIMM a semnat, astăzi, 1 decembrie un Acord-Memorandum de Colaborare privind crearea și dezvoltarea PIM-ului cu reprezentanții consiliului raional și primăriei Dănceni.

Semnatarii Acordului și-au propus dezvoltarea economică a regiunii și promovarea acesteia în calitate de poli de dezvoltare pentru atragerea de noi investiții. 

PIM-ul din raionul Ialoveni va fi  localizată pe terenul fostei școli de meserii nr 11, având o suprafață de 6,5 ha, unde sunt amplasate 12 clădiri. Terenul identificat se află în proprietatea  primăriei Dănceni.

Programul-pilot de creare a Platformele Industriale Multifuncționale este implementat de ODIMM în coordonare cu Ministerul Economiei și Infrastructurii. Acestea urmează a fi create în 18 raioane de pe întreg teritoriul Republicii Moldova cu nivel de industrializare mai scăzut.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!