ODIMM

te

Presa

Echipa ODIMM, solidară în lupta cu COVID-19

Echipa ODIMM, solidară în lupta cu COVID-19

Echipa Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) sprijină inițiativele autorităților de combatere a efectelor COVID-19, printr-o donație de 50.000 lei. Resursele financiare au fost transferate la contul bancar deschis de Ministerul Finanțelor în acest scop.

"În această perioadă dificilă este mai important ca oricând să acționăm împreună. Echipa ODIMM se solidarizează eforturilor de a sprijini sistemul medical din Republica Moldova. Ne exprimăm recunoştinţa faţă de toţi lucrătorii medicali implicaţi în această luptă şi îndemnăm la solidaritate faţă de cei care acum se află la datorie, în prima linie", susține Iulia Costin, director general ODIMM.


Banii donați vor fi utilizați pentru achiziționarea echipamentelor medicale și de protecție pentru instituțiile sanitare implicate în tratarea pacienților infectați cu coronavirus.

Ținând cont de contextul actual al sănătății la nivel național, ODIMM îndeamnă toți cetățenii Republicii Moldova să dea dovadă de maximă responsabilitate în respectatea recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății și a Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 05.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!