În atenția tuturor antreprenorilor beneficiari sau celor interesați de programele ODIMM

În atenția tuturor antreprenorilor beneficiari sau celor interesați de programele ODIMM

ODIMM aduce la cunoștință faptul că, în perioada decretării stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova, activitatea instituției va continua de la distanță în regim normal.

Echipa ODIMM va oferi în continuare, eliberarea tuturor actelor fără întârziere pentru asigurarea unei bune funcționări a Programelor „Prima Casă”, dar și emiterea garanţiilor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii prin intermediul Fondului de Garantare a Creditelor.

Colaboratorii ODIMM vor efectua în timp util toate transferurile bănești pentru beneficiarii care au semnat contracte de finanțare nerambursabilă în cadrul Programelor “PARE 1+1” și “Femei în Afaceri”.

În același timp, informăm că la ora actuală echipa Programului “Start pentru Tineri” împreună cu experții procesează și evaluează dosarele depuse la Primul Apel de proiecte investiționale, care, ulterior, vor fi transmise spre examinare Comitetului de coordonare al Programului.

Concomitent, reamintim faptul că în această perioadă continuă înscrierile în regim online la cele 3 etape ale Programului “Femei în Afaceri” (Suport la inițierea afacerii, Concurs de granturi mici și Concurs de granturi mari).

Totodată, specialiștii organizației noastre au toată deschiderea și promtitudinea pentru a oferi persoanelor interesate consultații și informații de la distanță prin:

-          telefon

-          email

-          mesageria site-ului www.odimm.md

Pentru informații, ne puteți contacta:

- Centrul de Consultanță și Asistență în Afaceri – 068301348; 068808523; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Programul „Femei în Afaceri” – 069492544; 068301347; 060781814 email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Programul „PARE 1+1” – 068301338, 069788883; 068301289; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Programul „Start pentru tineri” – 068301345; 069109192; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Fondul de Garantare a Creditelor – 060795995; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Programul „Prima casă” – 060795995

- Programul de instruire continuă „Gestiunea Eficientă a Afacerii” – 069503106; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Programul de Subvenționare a participării la târguri și expoziții - email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Moldova (RIAM) – 069933218; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ODIMM sugerează tuturor doritorilor din mediul de afaceri să consulte pagina web www.odimm.md pentru a se documenta cu gama de servicii și informații utile despre programele de suport și activitatea ODIMM.

Instituția noastră rămâne a fi în continuare un partener de încredere al antreprenorilor și îndeamnă reprezentanții mediului de afaceri să ne semnaleze despre problemele și constrângerile apărute pentru a acționa în consecință.

ODIMM reiterează faptul că măsurile de mai sus au caracter temporar şi sunt o dovadă a respectului şi preocupării pe care o avem pentru sănătatea tuturor cetăţenilor.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

© ODIMM - Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM. Toate drepturile rezervate.
BD. ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT NR. 134, et 3 (sediul Poşta Moldovei)
Tel : + 373 (22) 29 57 41, Fax: + 373 (22) 29 57 97, E-mail: info@odimm.md