ODIMM

te

Presa

ODIMM susține creșterea și dezvoltarea afacerilor orientate spre export

ODIMM susține creșterea și dezvoltarea afacerilor orientate spre export

Antreprenorii din Republica Moldova sunt încurajați să investească în extinderea activităților economice și să se afirme pe piețele de desfacere atât interne, cât și externe. Aceștia vor beneficia de mai multă susținere din partea instituțiilor și organizațiilor de profil prin intermediul programelor menite să ofere sprijin în acest sens.

În acest context, în cadrul evenimentului “Moldova Business Week 2019”, Directorul general ODIMM, Iulia Costin a prezentat instrumentele de suport pentru IMM-uri și a vorbit despre accesul acestora la piețele externe.

“Lipsa experienței, strategiilor de dezvoltare, dar și a cunoștințelor reprezintă cauzele principale pentru care întreprinderile nu reușesc să acceseze piețele externe. Prin intermediul programelor noastre, vom consolida capacitățile antreprenoriale și vom contribui la îmbunătățirea competitivității și a productivității IMM-urilor. Totodată, le vom oferi sprijinul necesar pentru creșterea capacităților financiare și de producere pentru orientarea spre export”, a menționat Iulia Costin. 

 

De asemenea, noile programe, care urmează a fi lansate de ODIMM, vor oferi suport în dezvoltarea afacerilor, îmbunătățirea calității și identificarea noilor nișe de desfacere a produselor, precum și identificarea noilor parteneri de afaceri. 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 28.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!