ODIMM

te

Presa

WOMEN IN BUSINESS - un nou proiect pentru femei, lansat în cadrul Programului Transnațional Dunărea

WOMEN IN BUSINESS -  un nou proiect pentru femei, lansat în cadrul Programului Transnațional Dunărea
Ralitsa Zhekova, directorul executiv al Agenției regionale pentru antreprenorial și inovare (RAPIV), a menționat că proiectul își propune să încurajeze femeile tinere, cu idei inovatoare, să lanseze și să dezvolte cu succes propria afacere, prin instrumente ce vor contribui la formarea competențelor în domeniul inovării sociale și în afaceri. “În cadrul proiectului vor fi create centre pentru Femeile Antreprenor și dezvoltarea unor programe de training inovatoare”, a menționat Ralitsa Zhekova.37837558 10215144583021755 918495055650488320 n
 
În cea de a doua zi, a avut loc o masă rotundă, la care au participat exclusiv reprezentanții partenerilor implicați în Proiect. Fiecare manager de proiect a prezentat activitățile care îi revin instituției sale în cadrul proiectului, apoi au stabilit prioritățile pentru perioadă următoare și un calendar al activităților. 
 
O altă activitate în cadrul acestui Proiect a vizat participarea managerului pe comunicare la Trainingul de Comunicare, organizat de Programul Transnațional Dunărea, pe data de 19 iulie, în or. Split, Croația. În cadrul acestuia, reprezentantul Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), s-a familiarizat cu instrumentele și tehnicile de comunicare necesare a fi utilizate pe parcursul implementării proiectului.
 
37868292 10215144583581769 227509219442556928 nProiectul DTP2-048-1.2. WOMEN IN BUSINESS - “Promovarea antreprenoriatului în rândul tinerelor din regiunea Dunării” este cofinanțat în cadrul celui de al doilea apel de proiecte al Programului Transnațional Dunărea 2014-2020 (Danube Transnational Programme 2014-2020),  Axă prioritară 1 “O Regiune a Dunării inovativă și responsabilă social”, Obiectivul specific 1.2 “Creșterea competențelor pentru inovare socială şi în afaceri”.
 
Proiectul are o durată de implementare de 36 de luni și este implementat de un consorțiu format din 14 parteneri din 9 țări din regiunea Dunării: Austria, Bulgaria, Croația, Germania, Slovenia, Ungaria, România, Bosnia și Herțegovina și Republica Moldova și reunește organizații naționale și regionale, organizații publice și private și universități.
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.01.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!