ODIMM

te

Presa

Reprezentanții ODIMM preiau experiența internațională în sprijinirea companiilor cu potențial de creștere, orientate către export

Reprezentanții ODIMM preiau experiența internațională în  sprijinirea companiilor cu potențial de creștere, orientate către export
În perioada 27 februarie – 2 martie curent, reprezentanții Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și ai Reţelei Incubatoarelor de Afaceri din Moldova (RIAM) vor fi  informați despre modul de acordare a suportului antreprenorilor cu potențial de creștere orientate către export.1 GTW
 
Aceste acțiuni sunt urmare a realizării unei analize ample privind situația actuală a activităților de export prin prisma percepțiilor și viziunii antreprenorilor autohtoni, care a permis identificarea provocărilor și necesităților de instruire și consultanță în procesul de export. 
 
2GTWÎn debutul sesiunii de instruire, Petru Gurgurov, director general interimar ODIMM, a salutat activitățile partenerilor de dezvoltare îndreptate spre susținerea sectorului IMM din Republica Moldova și a mulțumit pentru suportul acordat echipei ODIMM. 
 
Aurel Casian, directorul Unității de Implementare a PAC, a subliniat că acest curs va ajuta echipa ODIMM să se focuseze inclusiv și pe companiile orientate spre export. “Aveți oportunitatea de a prelua bunele practici ale unei companii internaționale cu experiență în toată lumea. Este o provocare pentru noi deoarece sunt multe întrebări la care dorim să aflăm răspunsuri”, a adăugat Aurel Casian.3 GTW
 
Andrei Crigan, coordonator local al companiei Gateway & Partners, a evidențiat importanța instruirii formatorilor și i-a îndemnat pe cei prezenți să preia experiența pentru a putea ghida exportatorii în activitățile sale. 
 
Reprezentanții ODIMM și RIAM vor fi instruiți de către un grup de experți naționali și internaționali ai companiei de consultanță Gateway & Partners cu suportul proiectului Băncii Mondiale pentru Ameliorarea Competitivității “Focus grupuri cu exportatori pentru dezvoltarea programului de formare personalizat pentru exportatori și implementarea conceptului de formare a formatorilor pentru personalul ODIMM”. 
4 GTW5 GTW
6 GTW7 GTW
8 GTW9 GTW
 
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.01.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!