logo ro

slogan ro

Au fost premiați câștigătorii concursului Național ,,IMM – Model de Responsabilitate Socială”

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a desemnat 5 câștigători ai Concursului Național anual „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediția a VIII-a. Ceremonia de premiere a avut loc astăzi, 6 octombrie 2017, în cadrul  Conferinței Internaționale a IMM-urilor.

În acest an la Concurs au participat 24 de antreprenori din 9 raioane, municipii și regiuni ale țării: Chișinău, Anenii Noi, Basarabeasca, Dondușeni, Edineț, Râșcani, Ștefan Vodă, Sângerei și UTA Găgăuzia.

Potrivit rezultatelor comisiei de evaluare au fost premiați următorii antreprenori:

- Premiul mare - SC „GELIBERT” SRL  (or. Sângerei, r. Sângerei);
- Premiul special pentru activităţile social – corporative orientate către comunitate - SRL „DACRONIX-GRUP” (or. Sângerei, r. Sângerei);
- Premiul special pentru activităţile social – corporative  în domeniul protecţiei mediului - S.A. „AVICOLA” (s. Corlăteni, r. Râșcani);
- Premiul special pentru activităţile social – corporative orientate către angajaţi - S.R.L „METEOR” (s. Chetrosu, r. Anenii Noi);
- Premiul special pentru activităţile social – corporative orientate către piaţă - SRL „FERMA CU ORIGINI” (mun. Chișinău);
- Pentru realizări deosebite în domeniul responsabilității social – corporative - SC „GELIBERT” SRL  (or. Sângerei, r. Sângerei).

Câștigătorii au primit Diplome,  premii bănești și cadouri de preț din partea sponsorilor concursului (Banca Mondiala, BC „Moldova Agroindbank” S.A., S.A. „Viorica-Cosmetic", Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo” S.A. și Radisson Blu Hotel Chișinău.

3 editedConcursul Național „IMM – Model de Responsabilitate Socială” este organizat anual de ODIMM, începând cu 2010, cu scopul promovării acestui concept și diseminării celor mai bune practici ale IMM-urilor.  Participanții la concurs sunt companiile care se încadrează în categoria IMM, desfășoară activitate economică mai mult de 1 an, sunt rezidenți ai Republicii Moldova și au realizat cel puțin una dintre activitățile de responsabilitate socială corporativă.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.04.2020.