logo ro

slogan ro

Presa

Gest de caritate pentru copii bolnavi de cancer

Gest de caritate pentru copii bolnavi de cancer

 

carit3Actul de donație a fost coordonat cu reprezentanții Institutului Oncologic din Chișinău, iar produsele alimentare sunt însoțite de toate documentele justificative care certifică calitatea. Ajutorul financiar este de 1000 lei pentru fiecare copil spitalizat la data de 14 septembrie curent, și a fost confirmat prin semnătura părinților. ODIMM a pregătit 25 de pachete cu produse donate de antreprenorii autohtoni, dintre care 18 pungi cu cadouri au fost oferite copiilor spitalizați, iar 7 au fost înmânate la 2 familii numeroase care au câte un copil internat în această secție. (este vorba de familia Miron din satul Cioara, r-nul Hâncești – 6 copii și familia Gologurschi din orașul Chișinău - 5 copii).
Partenerii ODIMM în campania de caritate destinată copiilor bolnavi de cancer:

 

carit1                          carit5

Parteneri

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.04.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!