logo ro

slogan ro

Gest de caritate pentru copii bolnavi de cancer

carit3Actul de donație a fost coordonat cu reprezentanții Institutului Oncologic din Chișinău, iar produsele alimentare sunt însoțite de toate documentele justificative care certifică calitatea. Ajutorul financiar este de 1000 lei pentru fiecare copil spitalizat la data de 14 septembrie curent, și a fost confirmat prin semnătura părinților. ODIMM a pregătit 25 de pachete cu produse donate de antreprenorii autohtoni, dintre care 18 pungi cu cadouri au fost oferite copiilor spitalizați, iar 7 au fost înmânate la 2 familii numeroase care au câte un copil internat în această secție. (este vorba de familia Miron din satul Cioara, r-nul Hâncești – 6 copii și familia Gologurschi din orașul Chișinău - 5 copii).
Partenerii ODIMM în campania de caritate destinată copiilor bolnavi de cancer:

carit1                          carit5

Parteneri

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.04.2020.