ODIMM

te

Presa

Continuă cursurile de instruire în cadrul Programului GEA la Taraclia şi Leova

Continuă cursurile de instruire în cadrul Programului GEA la Taraclia şi Leova

Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA) este un program de instruire continuă destinat antreprenorilor de orice vârstă ce practică activităţi economice. Scopul Programului este sporirea nivelului de cunoştinţe a antreprinzătorilor pentru desfăşurarea unei activităţi economice eficiente.

 

Instruirile sunt GRATUITE pentru toți antreprenorii din sectorul ÎMM. Doritorii de a participa la cursuri au posibilitatea de a alege locul participării la seminar și se pot înregistra on-line pe site-ul ODIMM, accesând link-ul:
http://www.odimm.md/index.php?option=com_content&view=article&id=72

 

În perioada realizării programului au fost organizate 469 de seminare, în cadrul cărora au fost instruite circa 14000 persoane.

Tags:
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 07.08.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!