logo ro

slogan ro

Află cum poţi beneficia gratuit de consultanţă şi sfaturi practice pentru dezvoltarea afacerii de la Experţii SES din Germania

SESODIMM invită antreprenorii, la data de 20 noiembrie 2013, ora 10:00, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48), pentru a afla de la Ute Sonnen, Coordonatorul Senior Experten Service, cum pot invita gratuit un expert german, care să le ofere consultanţă, sfaturi practice şi să îi ajute să identifice noi perspective pentru dezvoltarea afacerii.

Suportul SES constă în delegarea experţilor germani de înaltă calificare la companiile autohtone, ce au cel puţin un an de activitate,  pe parcursul unei perioade de la 3 săptămâni până la 6 luni, pentru a lucra nemijlocit în companie şi a oferi consultaţii şi sfaturi practice, contribuind la dezvoltarea acesteia.

SES oferă posibilitatea  de a alege unul din cei 10 000 de experţi voluntari cu calificări înalte şi o experienţă vastă în domenii precum: prestări servicii, meşteşug, industrie, construcţii, gospodării ţărăneşti, instruire, comerţ etc.

Republica Moldova colaborează cu SES din anul 1993. Până la momentul actual circa 712 experţi germani şi-au împărtăşit experienţa cu întreprinzători din Moldova, inclusiv 67 în anul 2012.

Pentru a participa la sesiunea de informare unde veţi putea afla mai multe despre Program şi veţi discuta direct cu Coordonatorul acestuia din Germania, vă rugăm să completaţi aici formularul  de participare.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne la numărul de telefon:  (+373)225 377.

Mai multe detalii despre Programul Senior Experten Service găsiţi accesând link-urile de mai jos şi pe site-ul www.ses-bonn.de:

Republica Moldova: 712de misiuni SES din 1993;

Experţii SES din Germania - Şanse noi pentru întreprinderi.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 28.02.2020.