logo ro

slogan ro

Presa

Un nou Incubator de afaceri în raionul Nisporeni

Un nou Incubator de afaceri în raionul Nisporeni

IAN

Marţi, 3 septembrie 2013, ODIMM şi Consiliul raional Nisporeni au semnat Acordul de colaborare pentru crearea unui Incubator de afaceri în raionul Nisporeni.

În cadrul şedinţei de mediatizare şi informare,  reprezentanţii mediului de afaceri, autorităţilor publice locale, alţi actori interesaţi au aflat despre  rolul şi importanţa incubatoarelor de afaceri în crearea de noi întreprinderi, oferirea locurilor de muncă, contribuţia acestora la impulsionarea economiilor locale. Au fost prezentate criteriile de selectare a companiilor rezidente, facilităţile care vor fi oferite acestora,  termenul de incubare şi serviciile de care pot beneficia, atât rezidenţii incubatorului, cât şi toţi antreprenorii interesaţi din acest raion.

În scopul stimulării iniţiativelor de afaceri şi creării întreprinderilor mici şi mijlocii în mediul rural, ODIMM continuă activitatea de implementare şi dezvoltare a infrastructurii de suport în afaceri în Republica Moldova prin înfiinţarea de noi Incubatoare de Afaceri. Incubatorul din Nisporeni este al 7-lea din reţeaua de incubatoare, create în perioada anilor 2011-2013.

Crearea incubatoarelor de afaceri în Republica Moldova este efectuată cu suportul financiar al UE, în cadrul Matricei de politici pentru Programul de suport sectorial „Stimularea Economică în Zonele Rurale”. 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 28.02.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!