logo ro

slogan ro

Presa

Sesiune de mediatizare cu privire la crearea unui nou Incubator de Afaceri la Ceadîr-Lunga

Sesiune de mediatizare cu privire la crearea unui nou Incubator de Afaceri la Ceadîr-Lunga

IACLUn nou incubator de afaceri va fi creat în acest an la Ceadîr-Lunga. În scopul informării şi implicării mediului de afaceri din raionul Ceadîr-Lunga, a organizaţiilor şi a altor actori interesaţi,  ODIMM a organizat la 30 august, curent, un seminar de informare şi mediatizare.

La această etapă, este important ca agenţii economici locali şi actorii interesaţi să înţeleagă sprijinul şi oportunităţile de care întreprinderile nou create pot beneficia pe parcursul celor 3 ani de dezvoltare în cadrul Incubatorului de Afaceri.

Dincolo de suportul logistic necesar demarării activității, a preţului redus la spaţiile de producere şi a oficiillor, Incubatorul de afaceri oferă unmediu prielnic dezvoltării afacerilor, prin furnizarea de informaţie şi consultanţă antreprenorială, a transferului de bune practici şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate.

Întreprinderile eligibile pentru a fi incubate sunt cele nou lansate (start-up) sau cele care dezvoltă o activitate  inovatoare.

Incubatorul de afaceri din Ceadîr-Lunga va găzdui aproximativ 25 de întreprinderi şi va urma modelul incubatoarelor de afaceri care activează deja cu succes în raioanele Soroca, Ştefan Vodă, Leova, Rezina, Sîngerei.

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 28.02.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!