logo ro

te

Invitație de presă

Invitație de presă

Ministerul Economiei și Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) invită reprezentanții mass media, marți, 22 noiembrie, ora 9.30,  la conferința de presă cu  tema “Instrumentul de compensare a dobânzilor la credite”, susținută de Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba și Directorul ODA, Dumitru Pîntea.

În cadrul evenimentului de presă va fi prezentată platforma online și mecanismul de compensare parțială a dobânzilor la creditele accesate de ÎMM în scop investițional. Totodată, cei doi oficiali vor răspunde și la alte întrebări cu privire la inițiativele de suport antreprenorial susținute de stat prin intermediul ODA. 

Conferința de presă se va desfășura în incinta ODA, bulevardul Ștefan cel Mare nr. 134, et. 3, Sala de conferințe.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

 

 

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.07.2023.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!