logo ro

te

Lansarea Programului de susținere a inovațiilor digitale și a startup-urilor tehnologice

Lansarea Programului de susținere a inovațiilor digitale și a startup-urilor tehnologice

Ai o idee de afacere inovatoare în domeniul digital sau tehnologic? ODA te invită la evenimentul de lansare a Programului de Susținere a Inovațiilor Digitale și a Startup-urilor Tehnologice, unde vei afla cum poți obține finanțare nerambursabilă de până la 500 mii lei pentru afacerea ta.

Scopul Programului este acordarea finanțării nerambursabile ÎMM-urilor inovatoare și startup-urilor pentru produse și servicii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor (TIC), tehnologii noi, în scopul stimulării cercetării și dezvoltării în domeniul TIC, prototipării și inovării în domeniul producției industriale durabile și al tehnologiilor ecologice.

Programul este finanțat din bugetul de stat al Republicii Moldova și susținut prin intermediul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Evenimentul va avea loc pe 06 octombrie, ora 14:00 la Mediacor, str. Alexei Mateevici 60 (campus USM, intrare str. Pușkin)

Pentru a participa la eveniment, înregistrează-te aici - https://bit.ly/3UIwwal

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

 

 

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.07.2023.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!