logo ro

te

Eveniment de prezentare a Fondului FACEM

Eveniment de prezentare a Fondului FACEM

Ministerul Economiei și Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) organizează pe data de 20 septembrie, ora 10.00, Evenimentul de prezentare a Fondului pentru Antreprenoriat și Creștere Economică a Moldovei (FACEM)Evenimentul va avea loc la data de 20 septembrie 2022, ora 10:00, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77, mun. Chișinău (intrarea de pe str. Vlaicu Pîrcălab).

 

În cadrul evenimentului, ne propunem să informăm mediul de afaceri și instituțiile financiare despre Fondul FACEM, precum și oportunitățile de finanțare în dezvoltarea antreprenoriatului local. Prin intermediul noului fond din portofoliul ODA, Ministerul Economiei țintește punerea în aplicare a unui instrument alternativ de finanțare la costuri reduse pentru proiecte investiționale inițiate de antreprenori.

La eveniment vor participa: Prim-ministrul Republicii Moldova Natalia Gavrilița, Ministrul Economiei Sergiu Gaibu, reprezentanți ai partenerilor de dezvoltare, instituțiilor financiare, asociații de business și experți în domeniu.

Persoanele interesate de noul mecanism financiar FACEM, care vor să participe fizic la eveniment, ne pot trimite e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care să indice numele, prenumele, număr de telefon și organizația pe care o reprezintă. Totodată, evenimentul va putea fi urmărit online pe pagina de Facebook și pe platforma privesc.eu.

 

 Totodată, persoanele care vor să asiste online la eveniment și să adreseze intrebări, pot intra pe ZOOM unde va fi asigurată traducerea simultană  https://us02web.zoom.us/j/89946031085#success

 

Tags:
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

 

 

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.07.2023.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!