logo ro

Invitație de presă

Organizația pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici și mijlocii (ODIMM) invită reprezentanții mass media la Conferința de lansare a Programului de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii.

Evenimentul se va desfășura pe data de 24 iunie 2022, ora 10.00, la Mediacor, str. Alexei Mateevici 60.

Conferința are ca obiectiv informarea mediului de afaceri autohton despre posibilitățile de accesare a sprijinului financiar nerambursabil de până la 500 mii lei, oferit prin intermediul Programului de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii. Totodată, vor fi prezentate istoriile de succes ale unor antreprenori care deja și-au digitalizat afacerile, printre care:

✔ Oldcom: automatizarea proceselor de producere;

✔ Eco Resort Butuceni: sistem de rezervări online;

✔ Hermina: soft de gestionare inteligentă a stocurilor.

La eveniment vor participa prim-ministrul Natalia Gavrilița, ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, reprezentanți ai organizațiilor internaționale partenere de dezvoltare și ai misiunilor diplomatice, autorităților publice centrale, instituțiilor/organizațiilor de suport în afaceri și manageri de companii.

Programul este finanțat din bugetul de stat al Republicii Moldova și susținut prin intermediul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Vă rugăm  respectuos să ne confirmați disponibilitatea de participare la eveniment până pe data de 23.06.2022, ora 12.00 completând formularul de pe link:  https://bit.ly/3MMBAWe

Vedeți agenda evenimentului.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 24.06.2022.

Soluție