14 ani

te

Evenimente de instruire despre Antreprenoriatul Social, oferite gratuit de ODIMM. Agenda Webinarelor și Atelierelor de lucru

Evenimente de instruire despre Antreprenoriatul Social, oferite gratuit de ODIMM. Agenda Webinarelor și Atelierelor de lucru

 

Joi, 28 octombrie 2021, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova a dat start unei ample campanii de informare și promovare a antreprenoriatului social. 

În calendarul campaniei de promovare și de susținere a antreprenoriatului social sunt incluse și evenimente de instruire gratuite, accesibile pentru antreprenorii și potențialii antreprenori, interesați să dezvolte afaceri sociale în Republica Moldova. 

Pentru înregistrarea prealabilă la evenimentele desfășurate de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul:  https://forms.gle/s8xG2quRTw4zZFPC8 

Persoanele înregistrate vor primi link-ul de acces la evenimentele desfășurate. 

Agenda Webinarelor și Atelierelor de lucru este prezentată în poza din atasament

Campanie inițiată  și susținută de Proiectul transnațional  Finance4SocialChange, cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI). Scopul proiectului este promovarea impactului social și stimularea dezvoltării companiilor interesate de soluționarea problemelor comunitare. ODIMM este partener, alături de alte 19 instituții din 15 țări din regiunea Dunării.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 06.12.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!