14 ani

te

ODIMM facilitează promovarea internațională a afacerilor locale

ODIMM facilitează promovarea internațională a afacerilor locale

 

În zilele de 28 - 29 octombrie 2021 invităm întreprinderile autohtone din industria culturală și creativă să participe la întrevederi virtuale B2B cu reprezentanți ai companiilor din mai multe țări europene. Participanții la dialog vor avea șansa să creeze conexiuni cu noi parteneri de afaceri și să afle ultimele tendințe în materie de soluții inovative în sectorul creativ și cultural.

Companiile interesate de crearea parteneriatelor internaționale se pot înscrie https://bit.ly/3aKjaEU. Ulterior veți primi pe e-mail un link de participare. 

Limba de comunicare – engleza.

Întâlnirile online se vor desfășura pe Platforma B2MATCH unde vă puteți programa ora și partenerul de dialog.

Nu ratați șansa de a genera potențiali clienți, contacte noi, idei de afaceri, inspirându-vă din practicile europene și câștigând vizibilitate. 

Evenimentul este organizat prin intermediul Rețelei Enterprise Europe Network și a proiectului dunărean „RESTART_4Danube - Regenerarea zonelor urbane pentru a stimula industriile creative pentru o regiune a Dunării mai puternică”, la care ODIMM este partener. 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 06.12.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!