ODIMM

te

Concurs pentru jurnaliști

Concurs pentru jurnaliști

În perioada 1-7 decembrie ODIMM anunță recepționarea dosarelor la Concursul pentru Jurnaliști, ediția a IV-a, - „Promovarea antreprenoriatului și a Programelor ODIMM”.

La concurs pot participa toți ziariștii din audiovizual, presa scrisă sau online care au realizat în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie 2020 subiecte despre activitatea ODIMM, inițiativele de suport antreprenorial și beneficiarii acestora.

Pentru înscrierea la concurs, candidații – jurnaliști din presa scrisă, audiovizuală sau online, angajați ai unei organizații de presă sau jurnaliști freelanceri – pot trimite dosarul de presă care va cuprinde titlurile materialelor publicate cu link-uri, file-uri audio sau video.  
Evaluarea se va face în baza numărului de materiale publicate sau difuzate. Se vor lua în calcul corectitudinea și relevanța informației, promptitudinea și dezvoltarea subiectelor de presă cu elemente analitice.

Câștigătorii vor fi premiați în cadrul uneia dintre nominalizări:

• Cel mai bun reporter TV;

•  Cel mai bun reporter Radio;

•  Cel mai bun reporter presa online;

• Cel mai bun reporter regional.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 7 decembrie 2020 la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informații suplimentare la telefonul +373 (22) 22 53 77; mob. +373 683 01 339

Vezi aici Regulamentul

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!