logo ro

te

ODIMM dă startul înscrierilor la instrumentul de susținere pentru digitalizarea IMM

ODIMM dă startul înscrierilor la instrumentul  de susținere  pentru digitalizarea IMM

În perioada 10-30 iunie 2020, companiile din  Republica Moldova pot depune dosarele  în cadrul Instrumentului de susținere pentru digitalizarea ÎMM. 

Antreprenorii care doresc să-și digitalizeze afacerile pot beneficia de suport  sub formă de ”voucher” și/sau  sprijin financiar sub formă de grant. Selectarea beneficiarilor se va face în baza unui concurs, în limita bugetului disponibil.

  1. Acordarea suportului în formă de business voucher

Acesta se va acorda pentru accesarea serviciilor de dezvoltare a propriei pagini web, setării pe pagini de socializare, elaborarea profilului on-line și a conținutului privind produsele și serviciile acesteia; elaborarea/ajustarea paginii web și aderarea la platforme de tip marketplace, ce oferă posibilități de plăți online și aspecte logistice integrate. Suma maximă a voucherului constituie 20.000 lei (va fi acordat beneficiarului Instrumentului în proporție de 100%).

Înregistrarea se face în regim online completând formularul

  1. Acordarea sprijinului financiar sub formă de grant

Acest suport va avea drept scop inovarea și introducerea noilor tehnologii în contextul digitalizării companiei și în scopul eliminării/ minimizării riscurilor impuse de piață. Suma maximă a grantului constituie 200.000 lei , iar contribuția beneficiarului va constitui minim 10% din costul proiectului.

Astfel, grantul va putea fi utilizat pentru consultanță în parcurgerea pașilor specifici necesari pentru implementarea soluțiilor, procurarea de echipament tehnologic, sisteme, mașini, utilaj și instrumente de lucru noi, necesare pentru digitalizarea, inovarea și modernizarea procesului operațional, precum și pentru soluții software personalizate dezvoltate special pentru întreprindere etc.

De menționat că la evaluarea aplicațiilor se va ține cont de mai multe criterii, precum: viabilitatea ideii de afacere, genul de activitate cu care aplică la Instrumentul de suport, conform domeniilor de activitate eligibile și prioritare prevăzute, cost-eficiența și eficacitatea investiției planificate, localizarea planificată pentru activitatea întreprinderii, argumentarea necesității accesării suportului  solicitat, impactul asupra dezvoltării afacerii, produselor, îmbunătățirii proceselor sau serviciilor care corespund necesităților practice și cerințelor pieței, crearea și/sau menținerea locurilor de muncă, în special în zonele rurale;

Înregistrarea se face în regim online completând formularul

Aplicanții la Instrumentul de susținere pentru digitalizarea ÎMM vor beneficia  de instruire și formare antreprenorială privind orientarea spre e-comerț, digitalizare a sistemelor de gestionare a resurselor, adoptarea unor tehnologii digitale și de marketing digital, etc.

Pentru informații suplimentare despre Program accesați linkul https://odimm.md/ro/digitalizarea sau contactați-ne la tel 022 22 50 79, 060730202  sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

FII ÎN TOP! DIGITALIZEAZĂ-TE!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

 

 

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 04.01.2023.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!