ODIMM

te

Presa

Conferința ONLINE de lansare a Programului Eco ÎMM

Conferința ONLINE de lansare a Programului Eco ÎMM

Formular de înregistrare la eveniment

Știai că 64% din poluarea industrială pe pământ este generată de întreprinderile mici și mijlocii?

Dar ce impact are întreprinderea ta asupra mediului?

Dacă îți doresti o afacere de succes și mediu curat pentru tine și familia ta, trebuie să devii competitiv și să economisești.  Iar noi te ajutăm!

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii învită toți antreprenorii interesați de noi soluții ecologice pentru afaceri, pe data de 03 iunie, 2020, ora 10.00,  la Conferința de lansare a Programului național de ecologizare a ÎMM.

Care sunt obiectivele Conferinței?

-          Informarea mediului de afaceri despre posibilitățile de accesare a suportului oferit prin intermediul Programului de ecologizare a ÎMM;

-          prezentarea rezultatelor obținute în procesul de colaborare cu partenerii internaționali de dezvoltare, în scopul dezvoltării instrumentelor de lansare și implementare a Programului;

-          trasarea viziunii de dezvoltare a capacităților instituționale de suport ale ecologizării ÎMM.

Cine va participa?

Conferința de lansare a Programului de ecologizare a ÎMM va întruni reprezentanți ai mediului de afaceri, autorităților publice centrale și locale, mediului academic, instituțiilor/organizațiilor de suport în afaceri și de protectție a mediului, precum și reprezentanți ai organizațiilor internaționale partenere de dezvoltare.

Unde se va desfășura evenimentul?

Conferința se va desfășura în mediu online prin intermediul unei platforme soft de organizare a evenimentelor video „ZOOM”.

Cum puteți participa la Conferință?

Participarea la eveniment va fi posibilă în baza unui link de acces pe care îl vom remite ca urmare a completării formularului de înregistrare: https://odimm.md/ro/formulardeinregistrare

Termen limită de înregistrare – 02 iunie 2020, ora 12.00.

Evenimentul va fi disponibil în 3 limbi de comunicare: română, engleză și rusă.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 03.07.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!