ODIMM

te

Presa

Programul “Prima Casă”, mai accesibil pentru beneficiari

Programul “Prima Casă”, mai accesibil pentru beneficiari

Guvernul a aprobat astăzi modificări în implementarea Programului „Prima casă”. Una dintre acestea se referă la micșorarea cotei de participare în program până la 5% din prețul de procurare a locuinței.

Totodată, a fost majorată vârsta solicitanților care pot accesa Programul, de la 45 până la 50 de ani.

În acelaș timp,  devin eligibile și persoanele fizice care dețineau în proprietate un imobil, dar al cărui spațiu locuibil depășea 9 metri pătrați.

Vor fi extinse categoriile de beneficiari ai programelor de compensare derulate în cadrul Programului de stat „Prima casă”, prin includerea în categoriile beneficiarilor de compensații și a persoanelor care au accesat un credit ipotecar până la lansarea Programului.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 18.01.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!