ODIMM

te

Presa

În atenția partenerilor ODIMM din sectorul bancar

În atenția partenerilor ODIMM din sectorul bancar

În contextul măsurilor de prevenție luate de autorități privind situația epidemiologică din țară, eliberarea contractelor de garanții de Stat în cadrul Programului „Prima Casă” și a Fondului de Garantare a Creditelor se va efectua în zilele de MARȚI și JOI, în intervalul orelor 09:00 – 11:00.

Consultațiile directe vor fi sistate pe perioada declarării situației de urgență.

Totodată, specialiștii organizației noastre continuă consultarea și ghidarea persoanelor interesate în regim online, la adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la specialiștii din cadrul Programelor.

Prima Casă:

Olga Chirtoacă – 069031772, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Igor Frumuzachi – 069505784, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Andrei Nazar – 068301315, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mihail Nazaru – 060982682, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ghenadie Baeș – 068522344, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Fondul de Garantare a Creditelor:

Iaroslav Rurac – 079562807, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Alexandru Martalog – 069249668, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vadim Indoitu – 60795995, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ODIMM va continua activitatea de la distanță în regim normal și va perfecta fără întârzieri toate actele atât pentru asigurarea procesului implementării Programului de Stat „Prima Casă”, cât și emiterea garanţiilor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii prin intermediul Fondului de Garantare a Creditelor.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 05.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!