ODIMM

te

Presa

Recomandări pentru beneficiarii programelor ODIMM

Recomandări pentru beneficiarii programelor ODIMM

ODIMM reprezintă  o familie mare din care faceți parte și Dumneavoastră, stimați antreprenori. Sunteți bineveniți oricând la ODIMM, însă pentru a vă proteja sănătatea și a contracara răspândirea infecțiilor respiratorii  de diferite tipuri, vă îndemnăm respectuos să utilizați metodele moderne de raportare și consultare.

În acest context, recomandăm beneficiarilor programelor noastre de a folosi poșta electronică pentru trimiterea cererilor, dosarelor și a altor acte justificative în funcție de programul accesat.

Totodată, sugerăm tuturor doritorilor din mediul de afaceri să consulte pagina oficială a instituției www.odimm.md pentru a se documenta cu toată gama de servicii și informații utile despre programele de suport și activitatea ODIMM.

Specialiștii organizației noastre continuă consultarea și ghidarea persoanelor interesate de la distanță prin:

-          telefon

-          email

-          mesageria site-ului www.odimm.md

Pentru informații, puteți contacta Direcțiile:

-          Centrul de Consultanță și Asistență în Afaceri – 022 22 57 99; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Programul „Femei în Afaceri” – 022 22 43 30; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Programul „PARE 1+1” – 022 21 16 48, 022 21 16 73; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Programul „Start pentru tineri” – 022 21 15 73; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Fondul de Garantare a Creditelor – 022 21 15 52; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Programul „Prima casă” – 022 22 60 53; 022 22 60 65

-          Programul de instruire continuă „Gestiunea Eficientă a Afacerii” – 022 22 45 20; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Programul de Subvenționare a participării la târguri și expoziții - 022 22 45 20; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-          Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Moldova (RIAM) – 022 22 50 79; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Vă rugăm să transmiteți această informație tuturor cunoștințelor și prietenilor.

Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor din jur.

Doar împreună putem acționa pentru a evita situațiile de risc!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 05.06.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!