ANUNȚ - privind modul de organizare și desfășurarea concursului

ANUNȚ

privind modul de organizare și desfășurarea concursului de selectare

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) anunță lansarea Concursului de selectare a reprezentanților Oragnizațiilor / Asociaților de afaceri în calitate de membru al Comitetului de Coordonare al Programului „START pentru TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”.

Programul „START pentru TINERI: o afacere durabilă la tine acasă”, a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 973 din 10 octombrie 2018 și are drept scop integrarea tinerilor din Republica Moldova în circuitul economic prin facilitarea lansării și dezvoltării afacerilor sustenabile.

Supravegherea, evaluarea activităţilor şi modul de implementare a Programului va fi efectuată de către Comitetul de Coordonare, membrii căruia sunt numiți prin Ordinul ministrului economiei și infrastructurii.

Membrii Comitetului de Coordonare al Programului exercită următoarele funcții:

-          participă la ședințele Comitetului de Coordonare al Programului;

-          analizează rapoartele de progres și anuale, precum și rapoartele ad-hoc elaborate și prezentate de către ODIMM;

-          adoptă decizii cu privire la cererile de finanțare depuse în cadrul Programului.

Criterii de eligibilitate/ selecție:

-          Asociații/ Organizații de afaceri înregistrate în  Republica Moldova;

-          relevanța domeniului de activitate al organizației;

-          reprezentativitatea organizației (tipul, dimensiunea / numărul membrilor organizației, reprezentativitatea geografică, scop, obiective);

-          implicarea în programe destinate mediului de afaceri/tineret.

Pentru a participa la Concurs, Vă rugăm să completați Formularul de aplicare anexat, și să-l transmiteți, la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termenul limită de depunere - 17 decembrie 2019.

În urma procesului de evaluare a aplicaţiilor vor fi selectaţi 2 reprezentanţi ai asociaților/ organizațiilor de afaceri în calitate de membri ai Comitetului de Coordonare, în baza criteriilor  menționate mai sus.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 211 573 sau la adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formular de aplicare

Regulament

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.09.2020.