Aviz de presă

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită reprezentanții mass media la Atelierul de lucru cu genericul „Avantajele Asocierii Femeilor în Afaceri”. Evenimentul este organizat cu suportul Uniunii Europene, în parteneriat cu Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM).

Atelierul se va desfășura pe data de 7 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, în incinta Hotelului Courtyard, Marriott (str. Arborilor 21/A).

Obiectivul principal al reuniunii este de a construi legături de afaceri dintre femei prin aplicarea unui exercițiu practic pentru a găsi și înțelege beneficiile asocierii și modalitățile de eficientizare a resurselor. Totodată, exercițiul va reliefa importanța comunicării și crearea de noi parteneriate în vederea favorizării concurenței loiale și atragerea clientelei fidele.

Pentru detalii, apelați Direcția Comunicare și RP, tel 069109192, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

• © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.09.2020.