ODIMM

te

Presa

Aviz de presă

Aviz de presă

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) invită reprezentanții mass media la Atelierul de lucru cu genericul „Avantajele Asocierii Femeilor în Afaceri”. Evenimentul este organizat cu suportul Uniunii Europene, în parteneriat cu Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM).

Atelierul se va desfășura pe data de 7 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, în incinta Hotelului Courtyard, Marriott (str. Arborilor 21/A).


Obiectivul principal al reuniunii este de a construi legături de afaceri dintre femei prin aplicarea unui exercițiu practic pentru a găsi și înțelege beneficiile asocierii și modalitățile de eficientizare a resurselor. Totodată, exercițiul va reliefa importanța comunicării și crearea de noi parteneriate în vederea favorizării concurenței loiale și atragerea clientelei fidele.

Pentru detalii, apelați Direcția Comunicare și RP, tel 069109192, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 25.09.2020.
Soluție    Suport

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!